Nieuw bij JMProducts: Ontdek de Gtechniq Basic Maintenance Kit!

Nieuw bij JMProducts: Ontdek de Gtechniq Basic Maintenance Kit!

Nieuw bij JMProducts: Ontdek de Gtechniq Basic Maintenance Kit!

Beste autoliefhebbers,

We zijn verheugd om ons nieuwste product aan te kondigen dat onlangs aan ons assortiment is toegevoegd: de Gtechniq Basic Maintenance Kit! Als je streeft naar een vlekkeloze, glanzende auto die er altijd als nieuw uitziet, dan is deze kit een absolute must-have voor jou.

Wat zit er in de kit?

250 ml GWash: Een hoogwaardige autoshampoo die veilig vuil en verontreinigingen verwijdert zonder de beschermende coating van de lak aan te tasten.

250 ml Quick Detailer: Een spray-on, wipe-off detailing spray die zorgt voor een snelle opfrissing van de lak en extra glans tussen wasbeurten door.

250 ml T2 Tyre Dressing: Een hoogwaardige bandendressing die banden een langdurige glans geeft en beschermt tegen UV-stralen en verkleuring.

1 x MF2 Zero Scratch Microfibre Drying Towel: Een zachte en absorberende microvezel droogdoek die veilig en effectief water opneemt na het wassen van je auto.

2 x MF1 ZeroR Scratch Buff Cloth: Zachte microvezeldoeken voor het uitpoetsen van Quick Detailer en het aanbrengen van bandendressing.

1 x Gtechniq Branded Kit Bag: Een handige opbergtas om al je producten veilig en georganiseerd te bewaren.

Met de Gtechniq Basic Maintenance Kit blijft je auto er altijd fris, glanzend en beschermd uitzien, zonder dat je daarvoor veel tijd en moeite hoeft te investeren. Het is de perfecte oplossing voor autoliefhebbers die streven naar perfectie in onderhoud en verzorging van hun voertuig.

Bezoek onze website om de Gtechniq Basic Maintenance Kit vandaag nog te ontdekken en geef je auto de verzorging die het verdient!

Met vriendelijke groeten,

Het team van JMProducts

Shop nu

Terug naar blog

Reactie plaatsen