Stapsgewijze Gids: Hoe de Innovacar SC3 Glass Sealant te Gebruiken

Stapsgewijze Gids: Hoe de Innovacar SC3 Glass Sealant te Gebruiken

Ben je op zoek naar een effectieve manier om de ramen van je voertuig te beschermen en een kristalheldere glans te behouden? Volg dan deze eenvoudige stappen om de Innovacar SC3 Glass Sealant toe te passen en geniet van langdurige bescherming en een verbeterd zicht tijdens het rijden.

Stap 1: Voorbereiding

Begin met het reinigen van de ramen van je voertuig grondig om vuil, vet en andere verontreinigingen te verwijderen. Gebruik een geschikte autoshampoo en zorg ervoor dat de ramen volledig droog zijn voordat je doorgaat naar de volgende stap.

Stap 2: Applicatie

Schud de fles Innovacar SC3 Glass Sealant goed voor gebruik. Breng een kleine hoeveelheid sealant aan op de meegeleverde applicator of een schone microvezeldoek. Verdeel de sealant gelijkmatig over het glasoppervlak in kleine, overlappende cirkelvormige bewegingen.

Stap 3: Uitharding

Laat de aangebrachte sealant enkele minuten drogen op het glasoppervlak. Dit geeft de sealant de kans om te hechten en een duurzame beschermende laag te vormen.

Stap 4: Uitpoetsen

Gebruik een schone microvezeldoek om het overtollige product weg te poetsen en het glasoppervlak te polijsten. Werk in kleine secties om ervoor te zorgen dat alle resten volledig zijn verwijderd en een heldere afwerking wordt bereikt.

Stap 5: Herhaal indien nodig

Indien gewenst kan een tweede laag sealant worden aangebracht voor een nog langere bescherming. Volg dezelfde procedure als hierboven beschreven en zorg ervoor dat het glasoppervlak volledig droog is tussen de lagen.

Stap 6: Geniet van de resultaten

Na het aanbrengen van de Innovacar SC3 Glass Sealant, geniet je van een verbeterde waterafstotendheid en een langdurige bescherming van je autoruiten. Ervaar een helder zicht en een glanzende afwerking die je voertuig naar een hoger niveau tilt.

Belangrijke opmerking: Zorg ervoor dat het voertuig gedurende ten minste 12 uur droog blijft na het aanbrengen van de sealant om een optimale hechting en duurzaamheid te garanderen.

Terug naar blog

Reactie plaatsen